Partners

SPONSORS

Wij kunnen onze sponsors niet vaak genoeg bedanken, want zonder onze sponsors geen Deerlijk OntPOPt! Een grote dankuwel voor jullie steun!

Tot op 30 oktober!

PARTNERS

Dit muziekfestival wordt georganiseerd ten voordele van de Deerlijkse jeugd. Ben je zelf lid van één van deze verenigingen of ken je leden van deze verenigingen? Koop dan zeker een ticket en steun daarmee hun werking. Maar kom vooral af op 30 oktober met al je 'besties' en beleef zelf de meest muzikale, beestige avond van het jaar!

JEUGDIG VOORVERKOOPPUNT

Deerlijk OntPOPt biedt ook tickets in voorverkoop aan in Jeugdhuis De Caravanne. Ga zeker eens langs, koop uw ticket, bestel een drankje en doe ondertussen een "klapke". Geloof ons. het zal niet de laatste keer zijn dat u in De Caravanne komt! Check ook onze ticketpagina voor meer info.

PARTNERS (2)

Deerlijk OntPOPt is er voor iedereen! Als allereerste 100 % privé-initiatief in Deerlijk bieden we de festivalganger ook de mogelijkheid te genieten van de eindeloze voordelen van de UiTPAS. Uzien zorgt dan weer voor de prachtige locatie in hartje Deerlijk, hoe heerlijk is dat!