Over Deerlijk OntPOPt

Deerlijk OntPOPt ontstond vanuit de Deerlijkse rockgroep King Simon. Vanuit de passie voor muziek en de 'goesting' om terug op het podium te staan, begon het idee te borrelen voor een muziekfestival.

Stijn, Olivier en Tom willen hun liefde voor muziek graag delen met alle mensen van Deerlijk (en omstreken). Via Deerlijk OntPOPt willen ze mensen laten kennis maken met Deerlijks muzikaal talent. Van de gevestigde waarden over jonge, beginnende groepen: het idee werd gesmaakt door andere bands en de line-up kreeg stilaan vorm.

Ook benieuwd naar het muzikale talent uit onze gemeente? Of ontzettend veel goesting in een 'bjeestige' avond met vrienden? Zet de datum in je agenda, bel je vrienden op en koop je tickets.

Tot dan!

Deerlijk OntPOPt? Van waar komt die naam?

Muziek staat centraal op Deerlijk OntPOPt. En ja, er is POP, maar ook rock en hip hop. Voor iedere smaak en iedere leeftijd zal er iets zijn.

Daarnaast staat het ‘gezellig samen zijn’ ook centraal. We hebben allemaal een uitdagende periode achter de rug, waarbij we minder dan anders konden afspreken met vrienden. We houden plichtsbewust vol, maar willen toch al vooruit kijken naar een tijd waarop het allemaal wel weer kan. Op dat moment zal Deerlijk OntPOPpen in een explosie van ‘leute’, ambiance en gedeelde vreugde.

Deerlijk OntPOPt wil graag dat lichtpuntje in je agenda zijn waar je nu al naar uit kijkt.Deerlijk OntPOPt opbrengst gaat naar de Deerlijkse jeugd

Dit muziekfestival wordt georganiseerd ten voordele van de Deerlijkse jeugd. Ben je zelf lid van één van deze verenigingen of ken je leden van deze verenigingen? Koop dan zeker een ticket en steun daarmee hun werking. Maar kom vooral af op 30 oktober met al je 'besties' en beleef zelf de meest muzikale, beestige avond van het jaar!