Line-up

King Simon
13u30

Minstens
15u00

Dogwalker
16u45

Highway Jack
18u30

Jérémie Vrielynck
20u00

Def Value
21u45


old school hiphop van eigen bodem

Minstens Crew is een rapperscollectief dat bestaat uit 4 MC's. Mc Keke, Lou pottetoe, Zele Beeste & Beatmo. Ze maken vooral old school hip hop tracks met West-Vlaamse teksten. Het collectief werd opgericht in 2017. In die tijd hebben ze twee Ep's uitgebracht genaamd 'Kamersessies' en 'Estmeralda'. Maar op het podium is men op zijn best, en barst het beest los, be prepared for MINSTENS want dit wordt knallen!

vi.be/platform/minstensrecords

catchy eighties pop

Dogwalker brengt een set met opzwepende, melodieuze, melancholische pop. Sinds 2020 vervoegde backing-zangeres Anna Julia de band. Dogwalker is in hun nieuwe formatie herboren als dè Deerlijkse pop-revelatie van 2021.

Reünie van dé Deerlijkse rockband

Def Value, dè Rockband van de laatste decennia plant in 2021 een reeks van reüni-concerten in. De band onstond in 1996 met de gebroeders Marino & Pedro Dendoven, Bart Mulier, Frederik Hellyn en Kurt Deleersnijder. Na een lange stop haalde men de instrumenten van zolder om aan een best-of set te bouwen. De stevige stem van Marino in combinatie met de krachtige gitaren nemen je mee in de wereld van ongeremde ROCK. Wat je mag verwachten: een salvo aan hits en meezingers, ambiance, nostalgie en plezier. Def Value sluit deze eerste editie van Deerlijk ontPOPt af, en dit doen ze met een knal! Niet te missen dus.

Alternative Metal, hell yeah 🤘

"Slaan en zalven!" is wellicht de beste zin om de Alternative Metalband Highway Jack te omschrijven. Ze combineren ruwe complexe riffs, sferische melodien met catchy screaming vocals. Oefen alvast op jullie "horns up" 🤟. Knoop uw schoenen stevig vast, want deze mannen zouden u er wel eens kunnen uitblazen!

dansbare Ultrapop hits

Jérémie Vrielynck is een rasechte muzikant. Hij bespeelt meer dan 10 instrumenten én schrijft al zijn muziek zelf. Met 'Alleen bij jou', 'Slechte gewoonte' en 'Als Je Hem Achterlaat' klimt hij keer op keer de Ultratop omhoog tot in de top tien en ook deze zomer zijn er grootse verwachtingen met zijn single ‘Zie Ik Jou Ooit Weer'. Kan Jérémie Vrielynck zijn Ultratop-record voor de vierde keer op rij breken?

melodische rock met verfrissende meerstemmigheid

Deerlijk OntPOPt ontstond vanuit de goesting van de Deerlijkse rockgroep King Simon om nog eens te knallen op een podium, samen met ander Deerlijks talent. De band vindt zijn inspiratie in een breed scala aan genres van Indierock over alternatieve rock tot zelfs punkrock. Verwacht je aan een bruisende mix van harmonieuze melodieën met een verfrissende meerstemmigheid.