FAQ - Veelgestelde vragen

Welke COVID-maatregelen zijn van toepassing?

Bij aankomst wordt élke bezoeker gecontroleerd op een geldige covid-safe-pass. Vergeet dus zeker niet om jouw covid-safe-ticket (via Covid Safe.be App of duidelijk leesbare en scanbare papieren afdruk) en je identiteitskaart mee te brengen. Geen geldige Covid Safe Pass = geen toegang. Eenmaal je op het festival bent zijn er geen extra covid maatregelen voorzien. Meer info over de CovidSafe.be app vind je op www.covidsafe.be.

Wanneer vindt Deerlijk OntPOPt plaats?

De deuren van Deerlijk OntPOPt zwaaien open op zaterdag 30 oktober om 13u00, de last call aan de bar is om 23u30, om middernacht sluiten de deuren. Meer info omtrent het programma is terug te vinden op de line up-pagina .

Achteraf kan je verder feesten in het jeugdhuis De Caravanne, Harelbekestraat 51 en in Café Soeur Sourire, Rodenbachstraat 7 (beide op 5 minuten wandelen van Uzien).

Respecteer onze buurt aub.

Waar vindt Deerlijk OntPOPt plaats?

Deerlijk OntPOPt 2021 vindt plaats in de evenementenhal Uzien, in de De Cassinastraat 10, 8540 Deerlijk. De zaal en omringende parkings zijn vlot bereikbaar vanaf de E17, afrit 4 - Deerlijk.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets kan je online kopen op onze ticket-pagina, het aangekochte ticket krijg je verstuurd naar het e-mail adres dat je opgeeft bij je online aankoop.

Daarnaast zijn ook tickets in voorverkoop te verkrijgen in jeugdhuis de Caravanne in de Hoogstraat 51 in Deerlijk. Dit is geopend op vrijdag en zaterdag, telkens vanaf 19h30.

Ga naar de ticketpagina en ontdek de verschillende tarieven.

Let op: ook als je recht hebt op een gratis ticket, moet je nog een ticket 'kopen' online. Zonder ticket kunnen we je helaas niet toelaten in de zaal.

Waar kan ik parkeren?

! KOM TE VOET OF MET DE FIETS !

Met de fiets kan je tot vlakbij de ingang van Uzien parkeren (De Cassinastraat 10C in Deerlijk). Er zijn voldoende fietsplaatsen voorzien, vergeet niet om jouw fiets op slot te doen. De fietsparking is niet betalend en wordt niet bewaakt.

Met de auto: Stel je GPS in op de Roterijstraat 9 in Deerlijk, daar krijg je een parkeerplaats toegewezen.

Opgelet, in de De Cassinastraat geldt gedurende het festival eenrichtingsverkeer van de Roterijstraat naar de Stationsstraat. Met de wagen zal je vanaf de Stationsstraat NIET kunnen inrijden in de De Cassinastraat.

Drinken en rijden gaan niet samen. Kom te voet, met de fiets, kies een BOB, neem het openbaar vervoer of bestel een taxi…

Kan ik vrij binnen en buiten tijdens Deerlijk OntPOPt?

Ja, je kan vrij in en uit met je toegangsticket. Je passeert eerst de COVID-controle en daarna valideer je uw ticket, waarna je een toegangsbandje krijgt.

Eten en drinken blijft wel te allen tijde binnen het festivalterrein. Het festival vindt plaats in een woonwijk, heb steeds respect voor de buurt aub.

Is Deerlijk OntPOPt toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, de zaal Uzien is een nieuwe, heel moderne en uitgebreid toegankelijke zaal voor iedereen, ook voor mindervaliden en/of rolstoelgebruikers. Er is ook een mindervaliden toilet. De zaal is overal vlot bereikbaar met een rolstoel.

Kan ik eten en drinken tijdens Deerlijk OntPOPt?

Ja hoor, naast allerhande dranken, zijn er heerlijke frietjes, hamburgers, braadworsten en beenhesp-broodjes voorzien.

Er is slechts 1 type bonnetjes, dat geldig is zowel voor food en drinks.

Zijn er oordopjes voorzien?

Ja, er zijn gratis oordopjes voorzien aan de bar. Draag zorg voor jezelf en de mensen rondom jou.

Is Deerlijk OntPOPt kindvriendelijk?

Iédereen is welkom op Deerlijk OntPOPt!

Er zijn echter eerder beperkte voorzieningen voor kinderen (springkasteel).